Open vacature: Bouw en Infrastructuurwerken

Kraanman grondwerker / Chauffeur C

Job omschrijving

Een kraanman grondwerker met een rijbewijs voor categorie C is een zeer gewaardeerde vakman in de bouwsector. Deze combinatie van vaardigheden maakt hem of haar namelijk uiterst veelzijdig en inzetbaar op de bouwplaats.

Als kraanman grondwerker met een rijbewijs voor categorie C is het mogelijk om niet alleen de kraan te bedienen en het grondwerk uit te voeren, maar ook om het transport van materialen en apparatuur te regelen. Dit maakt het werk op de bouwplaats veel efficiënter, omdat er minder personeel nodig is om alles te regelen.

Het besturen van een vrachtwagen met een totaalgewicht van meer dan 3.500 kg vereist echter wel de nodige ervaring en verantwoordelijkheid. De kraanman grondwerker moet zich goed bewust zijn van de grootte en het gewicht van de vrachtwagen en hiermee rekening houden tijdens het rijden.

Bovendien moet de kraanman grondwerker met een rijbewijs voor categorie C ook goed op de hoogte zijn van de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften. Het is van groot belang dat hij of zij de vrachtwagen veilig en verantwoordelijk bestuurt om ongelukken en schade te voorkomen.

Bij Rastland kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Je wordt verloond volgens het Paritair Comité 124 (bouw). Jouw loon wordt aangevuld met een gsm én abonnement, 12 ADV dagen, groeps – en hospitalisatieverzekering via de bouwsector. Verder voorzien we een bedrijfswagen & tankkaart en een uitgebreid pakket van werkkledij. Uitstekend loon 17,00 EUR per uur.

kraanman_grondwerker
bouwvakkershelm met het Rastland bouw infra logo

Verantwoordelijkheden van kraanman grondwerker

  • Graven van sleuf en putten.
  • Kraanman met ervaring.
  • Kabel werk.

Minimum kwalificaties

  • Je mee met het team en neem je ook het besturen van de kraan voor jouw rekening.

Gewenste kwalificaties

  • Je hebt geen nine to five mentaliteit en flexibele uren motiveren jou (vroeg-laat-weekend).
  • Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af.
  • Je werkt proactief
  • Een rijbewijs C is een must, kraanattest een meerwaarde.

Plaats Van Tewerkstelling

Antwerpen, Brussel, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

nu solliciteren